“Parels” weer uitgedeeld aan de finish op de Veluwe.

Oei …., klassieke vergissing bij de mannen in die laatste meters!

Zomerse koers.

Dat zijn tenminste omstandigheden. Mooie pelotons in zomertenue aan de start. Aangename temperaturen, redelijk verkoelend windje. Langs de hei in het zonnetje, even later weer onder het bladerdak en deskundig publiek op de meest interessante passages aan de kant. Lees verder

Geplaatst in Fwd-nieuws | Getagged , | Reageren uitgeschakeld

Keirin is wonderschone highspeed op de piste Gent

 Keirin is om van te smullen en niet om over te schrijven !

Maar we kunnen wel constateren dat er progressie geboekt wordt door onze oranjehemden en daarom zijn we trots op oranje. Zowel bij de mannen als ook de vrouwen doen mee om de prijzen en dat is gaaf om te constateren. Het was in Gent een tussen balans maar zeer zeker een meetpunt met hoopgevende resultaten. Er wordt achter de schermen hard en gepassioneerd getraind zowel op de piste als in het krachthonk en wij mogen aan de hand van de uitslagen ervan uitgaan dat het wel snor zit met sprinters van Oranje. Lees verder

Geplaatst in Dutch Track Cycling Team, Pista | Getagged | Reageren uitgeschakeld

Omloop door het land van Bartje, zware junioren koers.

Geen bruine bonen, maar wel dagzege voor ijzersterke Bas!

De Aanloop.

Het zag er van de week niet naar dat het wat zou worden met Bas Tietema uit Zwolle. Knie probleempjes, overgehouden aan een eerdere val. MRI uitslag viel gelukkig mee. Hij heeft wel even kalm aan gedaan en misschien was dat wel van doorslaggevende betekenis in deze zware Drentse koers over smalle wegen en de beruchte keistroken, die er op sommige plaatsen niet echt lekker bijlagen. Lees verder

Geplaatst in Fwd-nieuws | Getagged , | Reageren uitgeschakeld

Mooie sprints op de piste van Blaarmeersen Gent !

Hugo Haak blikt tevreden terug op een weekend in Blaarmeersen

Baanrenners uit het verenigd Europa gaven sjaz patat op de houten piste van Blaarmeersen. De kou werd dus niet alleen weerstaan in de R.v. België maar ook de pistiers waren winterhard tijdens de sprintmeeting in Gent.

Deze UCI sprintmeeting wordt georganiseerd door de KBWB in samenwerking met het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx. Lees verder

Geplaatst in Baanbenen, Pista | Getagged | Reageren uitgeschakeld

Wolff’s jonge baanselectie weer trainend op de thuisbaan.

Hard  werken naar de komende wedstrijden en daar punten scoren!

Polshoogte.

bitcoin kopen

Ineens zie je de resultaten van de baanselectie van René Wolff van afgelopen weekend in de media verschijnen naast de lawine van berichten van wegkoersen en ander sportnieuws. Tijd om even polshoogte te nemen in Omnisport bij de jonge baanselectie en coach. Opvallend ontspannen sfeer, was ook wel te verwachten na de handvol podiumplaatsen bij de Oosterburen en de zege van Jeffrey Hoogland die o.a. wereldtoppers als Maxmilian Levy en Jason Kenny even te slim af was op de Keirin. Lees verder

Geplaatst in Fwd-nieuws, Pista | Getagged | Reageren uitgeschakeld